Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J80i35r62k51a 69N91o69v43á72k 9489135773294

Díky za tipy! ;-)

Vyzkouším :-)

0/0
15.7.2014 15:26

V90l56a24d87i37m33í56r 55Š60t77ě17r60b37a 2302331692817

Možná by na másle chutnal ještě líp. Udělali jsme si ho tak na ostrově Vulcano a byl vynikající. A přímo od rybáře. Mňam.;-)

0/0
14.7.2014 4:37

J58a44r73a 80R86a22n45k 1461496759191

mam rada bud syroveho na sushi a nebo uzeneho, pokud v toube tak v pergamenu s maslem a citronemR^

0/0
15.7.2014 3:58



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.